2011 Modası Topuz Modelleri

Her yüze, her ortama uygun, en son moda topuz modellerini seçtik.

Topuz, bir kadının yüzüne yakışabilecek en güzel saç şekillerinden biridir.

Çünkü çok çeşitli topuz stilleri arasından kendinize uygun olanı mutlaka bulursunuz.

Bulunca da, hem şık hem alımlı bir kadın olursunuz.

Saçın bir kıyafetin en önemli tamamlayıcısı olduğunu hiçbir zaman unutmayın.

En güzeli, birkaç stil deneyerek kendinize yakışan modeli bulmanız…


Dağınık Topuz Modelleri



Dağınık topuz, kadınlara en çok yakışan saç modellerinden biridir. Hem seksi hem sevimli bir görünüm verir, hem de her yüz tipine gider. 



Saçlarınız uzunsa ve onları serbest bırakmayı pek tercih etmiyorsanız, dağınık topuz modeli sizin için iyi bir alternatif olabilir. Yüzünüzün şekli ne olursa olsun, saç renginiz ne olursa olsun, topuz her kadına yakışan ender modellerden biridir.
 

Gündüz veya gece kullanabileceğiniz dağınık topuzun çeşitli toplama stillerini sizler için hazırladık! 


 

Adrienne Bailon
 
Adrienne Bailon'un saçının arkası görünmese de, nasıl olduğunu az çok tahmin ediyoruz. Bukleli saçları aynı renk küçük firketelerle arkaya toplanmış. Saçlarının arka kısmı oldukça kıvırcık ve kalabalık gözüktüğü için şık bir saç bandıyla saçlarının önlerini toplamış. Bu saç, hem gece için çok şık hem de gündüz için çok pratik. 

 

Catherine Zeta Jones
 
Özel geceler için abiye tarzda dağınık topuz modeli... Catherine Zeta Jones bu topuzu bir ödül töreninde tercih etmiş. Üstleri kabarık ve hafif dağınık, geri kalan saçların tümü ensede toplanmış. Kendi içinde derli toplu ama görünürde dağınık havası taşıyor. 

 

Jessica Stroup
 
İşte tam bir dağınık topuz modeli! Önlerdeki kısa katlar serbest bırakılmış, saçların geri kalanı öylesine toplanmış gibi arkada tutturulmuş. El pratikliğiniz varsa bu saçı kendiniz kolaylıkla evde yapabilirsiniz. Öndeki saçları yandan ayırabileceğiniz gibi ortadan ikiye de ayırabilirsiniz.

 

Vanessa Hudgens
 
Genç, dinamik ve çok hareketli bir topuz modeli. Önlerdeki kısa saçlar ortadan ikiye ayrılmış, aradan uzun saçlar çıkarılmış. Saçın arkası ise kalın tutamlar halinde parça parça arkada tutturularak topuz yapılmış. 
 
Kristin Chenoweth 

Seksi ve sofistike tam bir kırmızı halı topuzu! Özel geceler ve davetler için topuz düşünüyorsanız bu model birebir. Taşlı toka saçın ihtişamına destek vermiş. 

Sarışınlara da topuz ne kadar çok yakışıyor, gördünüz mü? 


 

Jessica Alba
 
Muhteşem Jessica Alba'nın muhteşem topuzu! Saçlar arkadan toplanmış ve tutam tutam birbirlerinin içine geçirilerek topuz yapılmış. Öndeki saçlar ise geriye doğru taranarak kendi halinde bırakılmış. 

 

Michelle Williams
 
Sarışınlar için bir başka topuz önerisi... Ensede hafifçe toplanmış saçlar ve önde serbest bırakılmış kısa saçlar. Doğal ve kendi halinde bir topuz modeli. 

 

Amanda Seyfried
 
Genç yıldızların da tercihi dağınık topuz hem trendi hem şık görünüyor. Bu topuzu jean üstüne bile deneyebilirsiniz. Ne kadar dağınık olacağı size bağlı!

 

Debra Messing
 
Dağınık topuzun yandan toplanmış modeli! Tepesi hafif kabarık, yandan bir tutam saç serbest bırakılmış, ensede öylesine toplanmış gibi görünen saçlar... Harika! İşte budur! Hem nostaljik bir havası var hem de çok elegan ve modern çizgiler taşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder