2011 Modası Topuz Modelleri

Her yüze, her ortama uygun, en son moda topuz modellerini seçtik.

Topuz, bir kadının yüzüne yakışabilecek en güzel saç şekillerinden biridir.

Çünkü çok çeşitli topuz stilleri arasından kendinize uygun olanı mutlaka bulursunuz.

Bulunca da, hem şık hem alımlı bir kadın olursunuz.

Saçın bir kıyafetin en önemli tamamlayıcısı olduğunu hiçbir zaman unutmayın.

En güzeli, birkaç stil deneyerek kendinize yakışan modeli bulmanız…


dalgalı topuzlar

dalgalı topuz saç modelleri

Dalgalı topuz

dalgalı topuz modelleri

Dalgalı Topuz Gelin Saçı Modeli

dalgalı topuz eğer yüz hatlarınız da uygunsa bana göre sade topuzdan daha hoş.en azından biraz daha hareketli diye düşünüyorum.

doğal topuz modelleri

gelin basi topuz

GELİN BAŞI MODELLERİ




Gelin saç modelleri yani kuaförlerin diliyle “gelin başı”. Abiyenin ötesinde sizin isteğinize kalmış her şekil olabilir. Ancak sizlere tavsiyemiz düğününüzü yaptığınız mevsim, gelinlik modeliniz ve düğün mekanınıza göre yaptırmanızı tavsiye ederiz. Böylelikle ortama daha uyumlu ve hakim olursunuz.



YAZ DÜĞÜNLERİ (AKŞAM AÇIK HAVA)




GELİN BAŞI MODELLERİ




Gelin saç modelleri yani kuaförlerin diliyle “gelin başı”. Abiyenin ötesinde sizin isteğinize kalmış her şekil olabilir. Ancak sizlere tavsiyemiz düğününüzü yaptığınız mevsim, gelinlik modeliniz ve düğün mekanınıza göre yaptırmanızı tavsiye ederiz. Böylelikle ortama daha uyumlu ve hakim olursunuz.



YAZ DÜĞÜNLERİ (AKŞAM AÇIK HAVA)

Yazın akşam saatlerinde düğün yapmak daha uygundur . Yaz sıcağının akşam üstü biraz daha düştüğü saatlerde. Tabi ki açık hava da olması çok daha güzeldir. Akşam düğünleri için sizlere tavsiyemiz dalgalı dağınık topuz, bukle bukle hafif yanlardan toplanmış modeller ya da fön çekilmiş dağınık saçlar düğün konseptinize çok uygun olacaktır.



KIŞ DÜĞÜNLERİ (KAPALI ALAN)

Kışın kapalı salonlarda yapıyorsanız düğününüzü sizin için tavsiyemiz yüksek topuzlar, yukarıdan toplanmış düz fönlü saç modelleri kışa aylarında uygun olacaktır.



İLKBAHAR DÜĞÜNLERİ (GÜNDÜZ AÇIK HAVA)

İlkbaharda yapılan kır düğünlerinin keyfi bir başka olur havaın hafif hafif ısınması, çiçeklerin yeni yeni açma dönemi… İşte bu mevsimde sisin için öenerimiz saçlarınızı dağınık bırakmanız ya da çok hafif toplamanız bukleler omuzlarınızdan bırakın dökülsün. Eğer toplu bir model isterseniz ve alnınız geniş ise size gür kahkür modelleri ile topuz tavsiye ediyoruz.



SONBAHAR DÜĞÜNLERİ

Sonbaharda havanın durumuna göre açık ya da kapalı mekan düğünleri düşünülebilir. Bu mevsimde yine size hafif toplu modeller tavsiye ediyoruz. Önlerden toplanmış ancak arkada bırakılmış saçlar bu mevsim için uygun olacaktır.







5a2f4d395c5a2e45871aef14r


YAZ DÜĞÜNLERİ İÇİN


topuz1
KIŞ DÜĞÜNLERİ İÇİN


gelinbasi5
KIŞ DÜĞÜNLERİ İÇİN

sac1

İLKBAHAR DÜĞÜNLERİ İÇİN

sac3

İLKBAHAR DÜĞÜNLERİ İÇİN

3097522795_e78909960a

SONBAHAR DÜĞÜNLERİ İÇİN

gelin saçı topuz modelleri

gelin saç topuzları

gelin topuz saç modelleri

gelin topuzları

2009 gelin topuzları

2009 gelin başı gelin topuzu modelleri

gelin topuzu gelin saç modelleri

hepsi şık gelin başı gelin topuzu

gelin topuzu

topuz modelleri

gelin başı modelleri

abiye topuz modelleri

www.oya-modelleri.com

pratik topuz nasıl yapılır

topuz nasıl yapılır

kolay saç topuzu

Merhabalar sevgili okurlarımız özel günlerinizde saçınızı toplamak şık bir topuz yapmak istiyorsanız bunun için kuaföre gitmenize gerek yok... Evinizde de çok fazla uğraşmadan küçük dokunuşlarla saçlarınızda harikalar yaratabilirsiniz...
gulguzeli.net - Topuzunuzu Evde Kendiniz Yapın
İşte size evde yapabileceğiniz iki çok şık ve basit topuz modeli Topuzunuzu Evde Kendiniz Yapın

Topuzunuzu Evde Kendiniz Yapın


Balerin Topuzu
Yüzünüzün güzelliğini kaküllerinizle ortaya çıkarabileceğiniz, saçınızdaki şık ve zarif topuzla bakışları üzerinize toplayacağınız balerin topuzunu uygulamak çok kolay. Modeli ne kadar sık yaparsanız o kadar iyi uygulayabilirsiniz.
Saçlarınızı yıkayıp havlu ile fazla nemini alın. Gerekirse saç kurutma makinesiyle nemli kalacak şekilde saçlarınızı kurutun. Hacimli ve dolgun görünümlü saçlar için bir miktar saç köpüğünüzü elinize sıkın. Saç uçlarına ve diplerine saç köpüğünü dağıtarak sürün. Saçlarınızı iyice kurutun. Kaküllerinizi iki kalın bigudiye sarın. Üzerinden fon makinesiyle kolay şekil almasını sağlayın. Sıcakken saçlarınıza dokunursanız şekli bozulur bu nedenle saçınız soğuduktan sonra bigudileri açın.
Saçınızı kakülleriniz hariç tepede sıkı bir at kuyruğu yapın. Ucu çengelli toka ile tutturarak saçınızı sabitleyin. At kuyruğunun etrafına kozmetik ürün satan dükkanlardan kolayca bulabileceğiniz tokuz yastığını yerleştirin. Böylece topuzunuz daha dolgun görünecektir. At kuyruğundaki saçlarınızı tutam tutam ayırın. Saç fırçası yardımıyla krepe yapın. Yani aşağı yukarı doğru tarayıp kabarmasını sağlayın. Yaptığınız krepeli tutamları topuz yastığının etrafına sararak alt kısmında firketelerle sabitleyin. Topuz yastığını tamamen örtene kadar saçlarınızı sarın. Kaküllerinizi yana tarayıp ucunu kulağınızın arkasına atın.

Topuzunuzu Evde Kendiniz Yapın


Fiyonk Topuz
Saçlarınızı zarif bir fiyonkla taçlandırmak, güzelliğinize güzellik katmak istiyorsanız fiyonk topuzu deneyebilirsiniz. Bu şık topuz kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak.
Saçlarınızı tepede toplayarak at kuyruğu yapın. Ucu çengelli saç tokasıyla sıkıca tutturun. At kuyruğunu üç eşit parçaya ayırın. Sağa, sola ve ortaya olmak üzere üç tutam saç elde etmiş olacaksınız. 
Saçlarınızın elektriklenmemesi için her bir saç tutamına durulanmayan saç kremi sürün. Sağdaki saç tutamını tokanın etrafına sararak firketeyle sabitleyin. Soldaki tutamı da tokanın etrafına sararak firketeyle sabitleyin. Ortadaki saç tutamından kalın bir parça alıp gevşek bir şekilde tokanın etrafına sarıp firketeyle tutturun. Ortadaki saç tutamının kalan kısmını yüzünüze doğru uzatın. Elinizle kıvırarak kulağınıza doğru getirin. Saç spreyi sıkarak topunuzu sabitleyin.

kolay sac modelleri

kolay saçlar

kolay topuzlar

saç modelleri kolay

topuz modelleri yapılışı

tek başına kolay topuz yapma modelleri





tek başına kolay topuz yapma modelleri

topuz nasil yapilir

topuz nasil yapilir

topuz modelleri nasıl yapılır

dagınık topuz nasıl yapılır

dağınık topuz saç

dağınık topuz nasıl yapılır

kisa saca nasil topuz yapilir

saç abiye topuz

abiye topuz nasıl yapılır

kısa saçta topuz modelleri

kısa saça topuz nasıl yapılır

düz topuz nasıl yapılır

abiye topuz

abiye topuz

2009 Abiye Topuz Saç Modelleri

Yazan: admin at24 Ara, 2008
(0) Yorum
Abiye Topuz Saç Modelleri Abiye Topuz Saç Modelleri
2009 Yılına girerken Abiye Saç Modelleri örneklerimizi veriyoruz. Çok çarpıcı bu modeller gayet modern bir görünüm veriyor ve şık görünüyor. Yakından görmek için üzerlerine  tıklayınız.

abiye topuz